Wat goed dat jij jezelf serieus gaat nemen!

Jouw Gratis Gids met opdracht,
vind je ondertussen in je mailbox!!

Check even je SPAM-folder als je niets in je postvak IN vindt.

Maar wacht even…. ik heb nog een waanzinnig leuk aanbod voor jou!

gids ken je eigen aanbod

Speciaal aanbod!!

Online Workshop: ‘Schrijf je eigen routekaart‘…. nu voor slechts…..

€36,-

excl. btw

Normaal €47,-

Als jij straks de basis van jouw aanbod in beeld hebt, wil jij natuurlijk ook aan de slag om dit goed uit te werken. De online workshop helpt jou om de opbouw in jouw diensten logisch en gestructureerd uit te stippelen.

Op een laagdrempelige manier en met 24/7 onbeperkt toegang tot de inhoud van de workshop, kun jij zelf verder aan de slag om jouw aanbod verder uit te werken en een logische opbouw te geven, zodat je méér mensen bereikt en daaruit méér klanten trekt, gewoon omdat het allemaal zo lekker in elkaar doorloopt!!

In deze workshop ga je zelf, aan de hand van praktische opdrachten en instructievideo’s je eigen aanbod uitpluizen, herstructureren en aanvullen tot een zeer waardevol aanbod.

Bekijk de video hieronder, om een indruk te krijgen van de inhoud van de workshop

De online workshop

bestaat uit 4 hoofdstukken:

N

achtergrondinformatie om te begrijpen waar je nou eigenlijk mee bezig bent

N

…. voorbereiden wat heb je al, wat werkt er al, wat zijn de problemen/ verlangens van jouw doelgroep, hoe kun je jouw huidige aanbod nog aanvullen of verbeteren?

N

…. uitwerken van jouw eigen product piramide en de route die mensen logischerwijs afleggen door jouw aanbod. Waarmee begint de klantreis?

N

…. implementeren  voorbeelden en tools hoe je de klantreis in werking kunt zetten en zoveel mogelijk kunt automatiseren (boodschappenlijstje)

…. optioneel met strippenkaart voor extra hulp waar jij dat nodig vindt of om je te helpen met implementeren

…. BONUS: Mijn Canva workshop om je wegwijs te maken in de gratis versie van dit ontwerpprogramma

Workshop -routekaart door jouw waardevolle aanbod

Voor de prijs hoef je het niet te laten,
want jij betaalt ALLEEN NU:

Slechts €36,- excl. btw

€43,56 incl. btw

{

“Zo handig deze workshop. Ik vind het fijn dat ik altijd even terug kan kijken en lezen. De stappen zijn duidelijk en je reageert snel als ik een vraag heb. Zo blijf ik lekker gefocust!”

Josien

{

“Ik heb vertrouwen in jouw praktische aanpak, jij hebt mij immers ook op die manier aan je weten te binden 😉. Ik kwam bij jou voor een huisstijl en nu volg ik deze workshop! Ik ben net begonnen, maar het ziet er veelbelovend uit!”

Linda

{

“Je legt het zo ongelooflijk fijn en met simpele woorden uit. Ik voel me daardoor veel zekerder en weet welke stappen ik moet nemen”.

Abby