Binnenkort vind je hier de vernieuwde website
van Rust in Huis…

Rust in Huis

AMBULANT GEZINSBEHANDELAAR &
(SCHOOL) MAATSCHAPPELIJK WERK

Volg je hart,
want dat klopt

Ik ben Abida Veurink. Ik ga graag met jou aan de slag om weer te kunnen genieten van én met elkaar en de wereld vanuit een positiever perspectief te bekijken.

Naast mijn baan binnen het speciaal onderwijs, ben ik vanaf april 2017 gestart als ambulant gezinsbehandelaar/ schoolmaatschappelijk werk vanuit mijn eigen praktijk. Vooral omdat ik het idee heb dat kinderen en ouders binnen de veel vragende maatschappij, in de thuissituatie of in contact met school/ instanties, soms iemand nodig hebben die naast hen gaat staan, samen kijkt wie en wat er nodig is en ondersteunt en/of stimuleert wanneer nodig. Ik ben gedreven, enthousiast en ga graag samen op zoek naar het verhaal achter een verhaal met een oplossingsgerichte kijk op het leven. Met daarbij één doel, het welzijn van het kind – onlosmakelijk verbonden met het gezin – duidelijk voor ogen te houden.

Binnenkort vind je hier meer informatie over mijn aanbod:

Voor ouders

Voor kinderen

Voor het gezin

Met school

Weer ruimte om te kunnen genieten van én met elkaar 

Ik ben er voor je

Neem contact met mij op om te kijken wat ik voor jou kan betekenen:

Abida Veurink

Rust in Huis
Goosdijk 1a
8146 PH Dalmsholte

T: 06-52383412
E: info@rustinhuis.nu