Een bijzondere opdracht?!
Ik denk dat ik het kan!!

 

Een aantal weken geleden kreeg ik een wel heel bijzondere opdracht. Een opdracht die voor mij nog helemaal nieuw was. En alleen daarom al een geweldige uitdaging. Ik houd er zo van! Wat dat betreft lijk ik wel een beetje op Pippi Langkous ­čśë

“Ik heb dat nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”…

Niet dat ik nou denk dat ik alles wel even kan “fiksen”, maar de uitdaging is voor mij al een “drive” op zich.
Ik kreeg namelijk een mailtje van een bijzonder attente man die zijn vriendin een persoonlijk cadeau wilde geven. Hij wilde graag dat ik een minimalistische afbeelding zou maken van een foto van zijn vriendin op de fiets op de Mont Ventoux. Bij zijn mail had hij een afbeelding gedaan, om de stijl van zijn wens te verduidelijken.

Ohhh wat gaaf!!

Ik heb in de afgelopen 2 jaar al veel ontwerpen mogen maken, maar dit is wel even wat anders! Om te beginnen heb ik een proefopzet gemaakt van alleen de achtergrond en heb deze naar hem gemaild. Zo kon hij eerst checken of dit was, wat hij in gedachten had. Al snel kreeg ik de reactie dat alleen de opzet al boven verwachting was. Ik mocht de opdracht dus zeker verder uitvoeren. Ik had ondertussen al zoveel inspiratiekriebels gekregen dat ik stiekem al verder was gegaan met de uitwerking. Dit is ECHT gaaf!!

Tussentijds overleg

Na nog een paar mailtjes heen en weer, tot slot nog een telefoontje om de laatste puntjes op de “i” te zetten. De uitvoering was geheel naar zijn wens verlopen. Ook vertelde hij dat hij al vele bedrijven v├│├│r mij had benaderd om deze opdracht uit te voeren. Maar niemand zag dat zitten. Via google was hij uiteindelijk op mijn website gekomen! *ik heb mijn SEO dus al beter voor elkaar dan ikzelf dacht, whoop, whoop*┬á Wat een geweldig compliment!

Ik ben dus heel blij met dat beetje “Pippi Langkous-spirit” in mij!!
Dus kom maar op, want ik denk dat ik het wel kan! ­čśë

Bedankt voor deze prachtige opdracht!! I Love my Job!!

Informatiefolder en werkplan HerinnerDing

Ook voor jou kan ik een prachtige en persoonlijke wanddecoratie verzorgen. Steeds in stappen voor tussentijds overleg. Op deze manier wordt het helemaal jouw ontwerp!
Wil je meer informatie en prijzen over een persoonlijke wanddecoratie?  Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om jouw idee te bespreken. Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

 

Een liefdevolle groet,  Marije