Afscheidscadeautje

Het is alweer juni…. Voor onze jongens zit het voetbalseizoen er weer op. Het is een traditie om aan het einde van het seizoen de trainers en leiders te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Als afscheidscadeautje voor de jeugdtrainers heb ik daarom een papieren bekertje beplakt met een leuke opdruk: “‘t zit d’rop!” Nu alleen nog vullen met lekkere dropjes, een papiertje erom en klaar is het cadeautje!!

Aangezien ik vaak de vraag krijg “Weet jij nog een leuk en makkelijk cadeautje om te geven?” heb ik besloten om deze omslag iets algemener te maken en als gratis download aan te bieden. Klik hieronder op de link om te downloaden. Ik hoop dat je er leuke reacties op krijgt!

Tips of wensen voor een ontwerpje?

Heb jij nog tips of wensen voor een leuk ontwerpje, stuur dan een berichtje met het contactformulier of een e-mail. Ik wil met enige regelmaat nieuwe (algemene) ontwerpjes toevoegen aan deze blog.

Net iets meer geven?

Een echte mok met een persoonlijke opdruk geven? Voor slechts €15,- heb jij al een mok met persoonlijk ontwerp als opdruk.