Help jij mij…?! “Oh, wat een leuk idee!! Dat ga ik uitwerken!….
Tjee, dat is handig!! Maar ik wil het wel graag op mijn manier….
Hmm… Hoe zorg ik dat dit beter of makkelijker georganiseerd wordt? ….
Ik wil een makkelijk maar toch origineel cadeautje geven….”
Pffff…. ik zou bijna verzuipen in alle ideeën die ik nog graag uit wil werken…

Gatverdarrie! Som heb je van die momenten dat je teveel en ook nog eens teveel TEGELIJK wilt aanpakken… Maar WAT is nou het belangrijkst? WAT vind ik het leukst?? En ineens kreeg ik toch een geweldig idee!! PLING!! Je weet wel, dat welbekende “lampje” boven het hoofd van een stripfiguur!  “Misschien is het een idee om te vragen aan je volgers wat zij graag zouden zien?!”

Help!! Zoals je merkt…. Ik kan wel een “brainwash” gebruiken 😉

Het is soms gewoon een “Welles-Nietes-spelletje” tussen Puk aan de ene kant en Muk aan de andere kant op mijn schouders. Ik wil graag DOEN!! Niet mijn tijd verdrijven, om die zogenaamde “Puk en Muk” bezig te houden.
Ik heb namelijk voor mezelf besloten dat ik tussen de opdrachten voor mijn klanten door, ook iets voor mezelf wil gaan doen. Dingen die ik nog graag op wil zetten, uit wil werken, of gewoon supergaaf vind om te maken.

Eén van die dingen, die ik nog graag op wil zetten, is een “Print-it-For-Free”-projectje. Op mijn website heb ik al een paar dingen staan. Dat wil ik graag nog véél meer uibreiden. Nou kan ik natuurlijk in het wilde weg al mijn ideetjes uit gaan werken, maar…. *Je voelt het misschien al aankomen?* Ik kan veel beter even peilen waar ook echt behoefte aan is! Nou… daar komt ie hoor….

Wat zou jij nou superhandig, leuk, grappig, mooi of waardevol vinden om GRATIS te kunnen downloaden en te gebruiken?

 

Een paar ideetjes, die ik al op mijn lijstje had staan, zijn bijvoorbeeld:

  • Een “bouwplaat” voor een cadeautje (kind/ (groot)ouders/ vriend(in)
  • Algemene (uitnodigings-)kaartjes
  • Vlaggenlijn voor een bepaald feestje/ bijzondere dag
  • Plaatjes als versiering voor cocktailprikkers
  • Handige lijstjes voor…???
  • Achtergronden voor bijv. eigen kaarten/ fotoboeken/ presentaties o.i.d.
  • Huiswerkhulpjes (tja, ik blijf toch ook een juf! 😉 )

Zoals je ziet staat er al aardig wat op mijn eigen lijstje. Maar ik zou zo graag horen waar jij nou op zit te wachten. Wil jij me helpen? Laat jouw wens of idee dan onder deze blog achter. Mijn idee is namelijk om zoveel mogelijk oproepjes uit te werken onder de categorie “Print-it-For-Free”! Het gaat wel om ideeën voor algemeen gebruik. Persoonlijk ontwerpen vallen hier helaas niet onder. Dat doe ik ook erg graag, maar daar vraag ik dan, zoals je zult begrijpen, wèl een vergoeding voor.

Help jij mij om de puzzelstukjes bij elkaar te zoeken? *Hé, alweer een idee!!*
OHHHH… “HELP!! I need somebody!!”

Mijn dank is groot, groter, grootst!!

Creatieve groet, Marije

Laat onder deze blog jouw wens(en) weten voor GRATIS downloadbare handigheidjes, cadeautjes, knutsels e.d. en houd deze pagina in de gaten. Zeer waarschijnlijk zie je binnenkort jouw idee als ontwerp én GRATIS dowload terug!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.