Inspiratie & Ideeën

Your Wish is my Design

Kaarten

Op zoek naar een persoonlijke kaart voor een grote of kleine gelegenheid? Ik creeër graag jouw uitnodiging voor een (kinder)feestje tot een zeer persoonlijk geboortekaartje…

Wanddecoratie

Wanddecoraties zijn er in vele soorten en maten te maken. Met een foto of misschien enkel een persoonlijke spreuk….. In combinatie met de juiste ondergrond creeëren we samen de perfecte wanddecoratie met jouw wens.

Persoonlijk Cadeau

Soms wil je juist iets heel persoonlijks geven. dat kan met een groot cadeau, zoals bijvoorbeeld een meubelstuk voorzien van een eigen ontwerp sticker, maar ook met een klein cadeautje zoals een schrift voorzien van een persoonlijke kaft. Laat mij jouw wens weten en ik zoek het juiste cadeau en ontwerp erbij!

Fotoboeken

Mooi foto’s verdienen toch een mooi plekje in een fotoalbum?! Ik help je graag op weg om jouw persoonlijke album te ontwerpen. Wil je het liever helemaal uitbesteden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op, om de mogelijkheden te bespreken.

CV/ Presentatie/ Verslagen

Wil jij jouw CV, verslag of presentatie eruit laten springen?! Lever jouw materialen aan en ik zorg dat jij een onvergetelijke indruk achter laat. Ook verzorg ik simpele (gratis)websites om bijvoorbeeld jouw huis te promoten voor de verkoop.

Gewoon… Handig

Heb jij een idee voor een handig lijstje of overzicht en wil je dat graag om laten zetten in een mooi ontwerp? Dan ben je hier aan het juiste adres! Houd mijn “tips & trics” in de gaten voor handige gebruikstools!

Gewoon… Leuk

Ook voor “piepkleine” ontwerpjes kun je bij mij terecht. Denk maar eens aan:

  • een leuke persoonlijke sticker of “tag” om jouw cadeautjes extra mee op te vrolijken. Zelf te printen op stickerpapier!
  • een plaatje omzetten naar kleurplaat
  • een bouwplaat voor een kinderfeestje o.i.d.
  • etc. etc.
Vraag het info-werkplan Marije's Creaties HerinnerDing aan!

Recente Blog Posts

De laatste nieuwtjes & tips van Marije’s Creaties

Dag juf!

Dag Juf ...   “Afscheid nemen bestaat niet”…. ?? Nou ik kan je vertellen dat het weldegelijk bestaat!! Tjonge jonge, wat heb ik ongelooflijk lopen janken deze week! ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN! Eigenlijk werk ik al meer een jaar toe naar dit moment, en de keuze...

Dreams come true…

Dreams come true... "I have some dreams, and dreams come true..." In deze blog neem ik je mee, over mijn weg, naar het realiseren van mijn droom... Een eigen, inspirerende werkplek voor "Marije's Creaties"... Creatieve groet, Marije Dreams come true... Al jaren...

Bijzondere opdracht, deel 2

Bijzondere opdracht?! Deel 2 Een mooier compliment kan je niet krijgen... "Wil je nogmaals een poster ontwerpen in dezelfde stijl?" Een paar maand geleden voelde ik mij nog een Pippi Langkous... (Lees hier het begin van deze Bijzondere Opdracht) "Ik heb dat nog nooit...

Kaarten

Zelfs voor de kleinste ontwerpjes... Geen punt!

Kom je er zelf niet uit? Ik help je graag… Niets is te gek, alles mag!