HerinnerDing

“HerinnerDing” is een unieke wanddecoratie ter nagedachtenis aan een persoon die je voor altijd dichtbij wilt houden. Deze wanddecoratie wordt speciaal naar jouw wens opgemaakt met persoonlijke spullen van de overledene…

NIEUW!!!

Het “HerinnerDing” is een unieke wanddecoratie ter nagedachtenis aan een persoon die je voor altijd dichtbij wilt houden. Deze wanddecoratie wordt speciaal naar jouw wens opgemaakt met persoonlijke spullen van de overledene…

Jawel… daar ben je eindelijk! 

Altijd maar druk, druk, druk??

Daardoor wil jij toch al die mooie momenten niet vergeten of zomaar voorbij laten gaan? Laat jouw herinneringen voortleven! Ik help je, om je te inspireren!

Daar neem je toch even de tijd voor?

Marije’s Creaties kan vooral wat voor jou betekenen, wanneer je echt een uniek ontwerp wilt om een bijzonder moment voor altijd vast te leggen als mooie herinnering. Voor mensen die niet in staat zijn om dit zelf te realiseren.
Bijvoorbeeld een kaart voor een bijzondere gelegenheid (geboorte, huwelijk, overlijden, uitnodiging etc.)
Denk aan die bijzondere foto, verwerkt in een fraai vormgegeven wanddecoratie, te combineren met persoonlijke teksten en andere illustraties/ vormen. Zo maak je jouw wanddecoratie net even anders dan alleen die prachtige foto. Natuurlijk hoeft een wanddecoratie niet altijd een foto te bevatten, dit is maar een enkel voorbeeld. Daarnaast is de ondergrond waarop je het ontwerp laat drukken bepalend voor de uitstraling, die jij jouw ontwerp wilt geven. Ook daar zijn weer legio mogelijkheden voor, zoals: hout, canvas, plexiglas, aluminium, poster etc…
Een persoonlijk ontwerp kan ook verwerkt worden in/op andere producten, zoals: meubels, kistjes, blikjes, kopjes, schriften, boeken… bijvoorbeeld door middel van stickers. Ook erg leuk als persoonlijk cadeau!!

Vrijwel alles is mogelijk. Dus heb jij een idee, maar weet jij niet hoe je dit moet realiseren, vraag dan vrijblijvend meer informatie. Ik denk graag met je mee!

Kant-en-klare producten...

Kom je even binnen kijken

in de webshop?

Prijzen

Kaartjes

Wil jij een kaartje, groot of klein, laten ontwerpen? Neem hieronder dan contact met mij op en ik help je verder!

Wanddecoratie

Geef jouw wens door en ik neem contact met jou op, om de mogelijkheden en de prijzen samen door te nemen!

Gepersonaliseerd cadeau

Geef jouw cadeau een persoonlijke touch!! Laat mij weten wat jij in gedachten hebt en ik zorg dat jouw idee vorm krijgt!

Opmaak fotoboek

Wil jij een opzet waar je zelf mee verder kunt, of wil je het liefst alles uit handen geven? Alles is mogelijk. Laat jouw gegevens en wens achter en ik neem contact met jou op om jouw vraag te bespreken!

Pimp je CV

Jouw CV moet bij een sollicitatie toch opvallen?! Laat mij jouw gegevens verwerken in een onweerstaanbaar profiel om er echt uit te springen!

Opmaak presentatie

Of het nou gaat om een powerpointpresentatie of een filmpje op basis van aangeleverde foto’s… Ik zorg dat jouw presentatie de “finishing-touch” is!

Mogelijkheden voor jouw “HerinnerDing”…

Blanco "HerinnerDing"

Jij geeft de afmeting door van jouw HerinnerDing. Daarna kun jij het hele bord zelf opmaken met mooie herinneringen.

Blanco "HerinnerDing" met teksten & foto('s)

Jij geeft de afmeting van jouw HerinnerDing door, samen met de teksten en foto’s welke op het bord gedrukt moeten worden. Daarna kun jij zelf het bord verder personaliseren.

Compleet verzorgd

Op basis van jouw wensen en aangeleverde materialen verzorg ik de complete opmaak van jouw “HerinnerDing”… Uiteraard gebeurt dit allemaal discreet en in zorgvuldig overleg! 

Een dierbaar persoon moeten missen doet zoveel pijn… Maar mooie en liefdevolle herinneringen moeten toch voor altijd dichtbij blijven?!

Spulletjes die maar liggen te verstoffen in een doosje op zolder… die verdienen toch juist een mooi plekje dichtbij? Het HerinnerDing is speciaal bedacht om op een subtiele maar mooie manier een dierbaar persoon dichtbij te houden. Het bord bestaat uit verschillende houten plankjes, latjes en balkjes welke samen een mooi geheel vormen en is tevens een fraaie wanddecoratie. Voor de één is dit een groot opvallend bord, de ander heeft liever een kleiner HerinnerDing aan de muur. Daarom wordt alles speciaal naar wens en op maat gemaakt.

Kies zelf welk “pakket” het best bij jou past. Vraag middels de knop (onder de video) gratis én vrijblijvend de uitgebreide informatiefolder/ persoonlijk werkplan aan. Wil je hier mee aan de slag? Mail mij dan jouw ingevulde werkplan. Ik zal dan contact met jou opnemen om jouw plan te bespreken en de te nemen stappen uit te leggen. Gedurende de opmaak van jouw HerinnerDing word je op de hoogte gehouden van de voortgang, om zo tussentijds jouw wens nog bij te kunnen stellen. Alles in discreet en zorgvuldig overleg, het wordt jouw persoonlijke HerinnerDing!

Vraag het info-werkplan Marije's Creaties HerinnerDing aan!
Vraag het info-werkplan Marije's Creaties HerinnerDing aan!

Wacht niet langer!! Begin vandaag!