Een aantal reacties van klanten over Marije’s Creaties…

Ik heb Marije aangegeven welk lettertype ik mooi vond en voor de rest heb ik haar en haar creativiteit hun gang laten gaan en mét resultaat! Super tevreden. We krijgen veel reacties op mijn logo. Marije, nogmaals enorm bedankt!

Bob Hemmers

IJsseldelta Autolease

Wat een ongelooflijk fijne samenwerking met Marije’s creaties! Door de heldere communicatie hadden we het logo concept al snel voor ogen. En het resultaat mag er wezen; enorm blij met mijn logo, slogan en cadeaubonnen! Het begin van een te gekke samenwerking!

Melanie In de Wal

Bloom Skin Salon

Marije is persoonlijk, luistert goed naar je wensen, denkt mee, komt met verrassende oplossingen en is bovenal creatief. Hiermee heeft ze een prachtig logo ontworpen voor AV-electronics. Ik kan haar van harte aanbevelen!

Frank Logtenberg

AV-Electronics

Ik ben zo blij met het logo en de cadeaubonnen die Marije voor mij heeft ontworpen!! Ze luistert echt naar je wensen en creëert dan werkelijk iets unieks. Goede service, snel contact en een zeer goede prijs! Ik kom zeker terug! Dank je wel Marije, voor alles!

Janna Sprang-Hut

Love for your Skin

Met veel liefde en geduld wordt dát gecreëerd, wat laat zien, wat jij wil zeggen!

Marije heeft het logo voor mijn praktijk ontworpen. Dit heeft ze met veel liefde en geduld gedaan. Voor ik haar eerste ontwerp te zien kreeg, zag ik al een stukje van de schets. En het sprak me direct aan! Daarna is ze nog uren bezig geweest om het logo net zo lang bij te schaven tot ik 100% tevreden was. Met als resultaat een super mooi logo waar ik echt super blij mee ben! Marije neemt echt de tijd voor je en luistert naar wat jíj wilt. En ze gaat net zo lang door tot je helemaal tevreden bent.

Een topper in haar vak!

Annemarie Waaijerink

Praktijk Mamita

Marije denkt graag mee en geeft ervaren advies. Ik kan iedereen de creatieve diensten van Marije aanraden!

Ellis Koerhuis

Vastgoedstyling Ellis Koerhuis

Wat een heerlijk bedrijf om mee samen te werken!!
Wij hadden zelf al wel een idee wat er moest komen, maar door een paar kleine handreikingen van Marije, werd het plaatje pas compleet! Zo hadden we toch het idee dat het ons eigen plan was, maar dat was niet gelukt zonder de fijne samenwerking met Marije’s Creaties. Top Marije, bedankt voor al je adviezen en voor de toekomst rekenen wij zeker weer op jouw kennis en creativiteit!

Diny Herbrink

Herbrink Parket