Ken je eigen aanbod!

Gratis Gids:

De titel zegt al “Ontdek de basis van jouw aanbod’.
Dat is precies wat jij met deze opdracht gaat doen.
Inzicht krijgen in dát waar jij goed in bent, wat je het leukst vindt
om te doen én VOOR WIE! En daarmee kun je stappen gaan
zetten en jouw ideale aanbod ontwikkelen.

Resultaten behaal je voornamelijk als jij gebruik maakt van jouw kwaliteiten én als je die taken ook nog eens als een genot ervaart om te doen, is het plaatje helemaal compleet!

Maar nu voel jij dat nog niet… je mist iets in jouw manier van werken of in het aanbod dat je momenteel hebt. Het lijkt alsof niemand interesse heeft in jouw diensten. Hoe kan het dat het bij anderen dan wel lukt?? Frustratie ten TOP!!

een goed begin van jouw website

Het klinkt eigenlijk bijna te simpel voor woorden…. maar vaak denk je veel te moeilijk (I know that!! 😉 )
Wanneer jij precies dát doet waar jij goed in bent én wat jij leuk vindt om te doen, trek je alleen al door jouw enthousiasme
meer potentiële klanten. Jij weet namelijk waar je over praat en vindt het ook leuk om over te praten.

Hiermee ga je mensen overtuigen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn!

Krijg meer inzicht in jouw aanbod met de gratis gids

Krijg meer inzicht in jouw aanbod met de gratis gids

N

wat is een klantreis (of funnel)

N

…. waarom is een opbouw in je aanbod belangrijk?

N

…. uit welke fases bestaat een klantreis?

N

…. breng jij in kaart wat de basis is van jouw ideale aanbod, door overlappingen te zien in de vraag van jouw klanten én dat wat jij hen te bieden hebt

N

…. weet jij waar je moet beginnen om jouw aanbod, en de manier waarop je dit uitvoert, uit te werken

Help
Ontdek je eigen stijl

Volg je hart… want dat klopt!

Als ervaren structuurjunkie én designer help ik vrouwelijke coaches en online ondernemers;

  • Die weten wat zij te bieden hebben….
  • maar het lastig vinden, om hier de juiste uitstraling en structuur in te vinden

Door inzicht te krijgen waar jij voor staat, waar jij goed in bent én wat jij te geweldig vindt om te doen, ontwikkel je uiteindelijk jouw ideale aanbod waar jouw favoriete klanten écht op zitten te wachten!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn he?!

Ik weet het… want ook ik heb op dat punt gestaan! Jij bent nu voornamelijk op zoek naar mensen die jou ‘even’ vertellen hoe jij het moet doen! Zij weten namelijk hoe het werkt, want het is hen ook gelukt!! Dat zou handig zijn!! Maar zo werkt het helaas niet. Wat voor mij en mijn doelgroep werkt, hoeft voor jou niet zo te werken.

Weet je dat jij pas echt interessant wordt voor potentiële klanten als jij jouw eigen verhaal vertelt, enthousiast met ze deelt waar zij behoefte aan hebben? Als jij enthausiast bent en weet waar je over praat, heb je namelijk meteen de aandacht!

Ik zou jou dus kunnen vertellen hoe ik het doe en wat ik vertel, maar daarmee schiet jouw doelgroep natuurlijk niets op. Zij hebben andere problemen en verlangens en ik bezit niet DIE kennis om ze daarmee te helpen…. jij wel!!

Er is dus geen ‘one-size-fits-all formule’. Je mag nu eindelijk echt op jezelf gaan vertrouwen.
Jij bent van grote waarde en met jouw kennis en vaardigheden ben jij onmisbaar!
Er zijn mensen die echt op zoek zijn naar jou, als persoon! Zie het als een soort ‘buffet-tafel’ waar jij samen met al je collega coaches en ondernemers uitgestald staat. De klanten lopen langs die tafel en kiezen hun favoriete persoon, waar zij op dat moment behoefte aan hebben.

Om indruk te maken moet jij dus op die ‘buffet-tafel’ laten zien waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. Het beeld moet dus een bepaald gevoel of behoefte oproepen.

Want zeg nou zelf, kies jij eerder voor een mooi opgemaakt gerecht,
of voor een ‘prakje wat op een schaaltje is gekwakt’?

DAT is dus precies het ‘punt’ dat ik wil maken. Besteed aandacht aan jouw uitstraling, zodat mensen ook vertrouwen op de aandacht die jij aan hen zal gaan besteden.

Mijn missie is om, de nog onzekere of onwetende coach en online ondernemer, te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen en dit in beeld te brengen. Laat zien wat jij waard bent en VOOR WIE!! ‘Volg je hart… want dat klopt!’
Alles valt of staat met een eerste indruk, dus zorg ook dat jij indruk maakt op de juiste mensen door ze jou eerst rustig te laten leren kennen en daarna op te warmen voor jouw ‘grande dessert’.
Want als het klopt… dan komt het binnen!

Ontdek wat de basis is van jouw aanbod en maak een Stralende Start!!

Liefs Marije
Creatieve groet, Marije