Webdesign

Jij wilt jouw onderneming zichtbaar maken voor de hele wereld?

 • Een website die méér is dan alleen een online visitekaartje
 • Een plek waar mensen kennis kunnen maken met jou en jouw diensten?
 • Mensen waardevolle informatie kunnen vinden of aanvragen waarmee je al een stukje van hun probleem of verlangen oplost?
 • Een mogelijkheid dat mensen jouw online diensten of producten direct af kunnen rekenen?

Of je nou een nieuwe website wilt of jouw huidige website eens flink onder handen wilt nemen… ik kan je daarbij helpen.
Lees snel verder welke (basis) pakketten ik aanbied.

webdesign - basis website

Je wilt graag hulp bij het bouwen of re-stylen van jouw website….
Maarrrr…. hebt geen idee wáár of hoe te beginnen?

Heb jij nog helemaal GEEN IDEE hoe je überhaupt moet beginnen met een website?

een goed begin van jouw website

Download dan hier GRATIS mijn actie-plan “Een goed begin van jouw website”.
Dit is een handig stappenplan die jou een leidraad geeft naar jouw DROOMWEBSITE!!

Starten met een website, waar moet je aan denken?

Tegenwoordig is het niet zo moeilijk meer, om zelf je website te bouwen. je hebt hier geen codeer-kennis meer voor nodig. Toch kan het nog een hele puzzel zijn om überhaupt al te kunnen beginnen met bouwen.

Z

Domeinnaam kiezen & vastleggen

Z

Hostingpartij kiezen

Z

Thema kiezen om in te bouwen (WordPress)

Z

Inhoud en structuur bepalen

Z

Look & Feel bepalen

Z

Bouwen van je website

Z

en… vergeet het onderhouden niet! 😉

Zoveel mensen, zoveel wensen
De één zal het liefst alles zelf bouwen, maar heeft misschien wel een leidraad nodig. De ander wil het graag zelf doen met directe hulp voor instructies en bijval. Tot slot hebben we nog een groep mensen die het liefst ALLES uitbesteden en een kant-en-klare website aangeleverd willen zien.

Feit blijft in alle gevallen, dat het wenselijk is om zelf te weten hoe je (kleine) wijzigingen kunt doen en niet afhankelijk hoeft te zijn wanneer jouw webbouwer tijd voor je heeft. Daarnaast moet de inhoud natuurlijk wel jouw “verhaal” vertellen.

Ik help je graag (op weg) om tot jouw ideale website te komen. Bekijk hieronder welke manieren ik onder andere hanteer. Uiteraard is alle hulp naar eigen wens samen te stellen… Neem gerust contact op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken.

Divi-thema voor WordPress
Ik ben helemaal fan van het DIVI-thema!! Divi is een betaald thema voor WordPress. Er zijn ontzettend veel gratis thema’s, maar hierin ben je bijna net zo beperkt in aanpassingen als bij een gesloten CMS-systeem (zoals WIX, Joomla etc.).

Met het DIVI thema kun jij de lay-out van jouw website helemaal zelf bepalen. Zie het als een soort blokken-systeem, die je naar eigen wens samenstelt. Het werkt met een drag & drop systeem en je vult het terwijl je ziet wat je doet (Front-end).

Ook als je niet zo creatief bent om een fraaie lay-out op te zetten kun je met Divi alle kanten op. Er zitten ongelooflijk veel templates in de ingebouwde bibliotheek die je als basis kunt gebruiken. Wil je meer inside informatie over het Divi-thema, kijk dan hier

Een aantal
voorbeelden…

Wat levert het jou op?

N

…. jouw website is niet langer alleen een URL waar je contactgegevens te vinden zijn

N

je weet exact vóór wie jouw aanbod bedoeld is

N

…. jouw website is het toonbeeld van jouw aanbod. Dat wat je laat ZIEN, sluit naadloos aan op de waarde die jij te bieden hebt

N

…. je geeft mensen het vertrouwen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn omdat het duidelijk is wat ze van jou kunnen verwachten

N

…. je maakt een professionele indruk door een nette, verzorgde en duidelijke website, waarmee je laat zien dat je waarde hecht aan jouw diensten

N

…. je bent trots om je website te delen, omdat het precies uitstraalt waar jij voor staat!!

wat levert het op - webdesign

Je hebt het gevoel dat je hier zelf niet uitkomt?
De techniek om een website te bouwen bezorgd jou alleen maar kippenvel? Geen paniek, ik ontzorg jou in de technische taken. Daarnaast neem ik jou bij de hand, waar dat nodig is, wat betreft de inhoud, de opbouw van de pagina’s en evt. koppelen van programma’s. Al naar gelang de wensen kan ik ook jouw huisstijl (=branding) meenemen in het traject.

Hieronder vind je een beschrijving van de mogelijkheden, van ‘eenvoudige website’ tot het complete plaatje voor de (online) zichtbaarheid van jouw onderneming. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om jouw wensen te bespreken en samen te kijken welk traject of losse dienst voor jou het meest waardevol zal zijn.

Mogelijke opties:

webdesign - basis website

Traject
Basis website

Jij wilt geen ’toeters en bellen’ op jouw website. Gewoon simpel, maar professioneel zichtbaar zijn online? Dit traject bevat max. 5 pagina’s in jouw eigen stijl vormgegeven.
incl. Divi-thema voor WordPress

webdesign - sterk op het web

Traject
Sterk op het Web

Jij wilt graag een website met extra functionaliteiten (te denken aan een kleine webshop, online agenda, inschrijfpagina voor weggever incl. koppeling met e-mailresponder). Dat alles in jouw unieke stijl vormgegeven. incl. Divi-thema voor WordPress

stralende start compleet - vormgeving en webdesign

Traject
Stralende Start Compleet

Dit traject bestaat uit een combinatie van ‘Sterk met jouw Merk’ én ‘Sterk op het web’. Wanneer jij alles in 1x goed aan wilt pakken, van uitwerken van jouw complete uitstraling tot complete website, dan is dit traject heel geschikt voor jou!

Strippenkaart - virtual assistent

Specifieke
hulpvraag?

Hulp nodig bij het re-stylen van  jouw bestaande website, het vormgeven of ontwerpen van een specifiek item/ document? Op basis van een strippenkaart kan ik aan jouw wens voldoen!

webdesign - basis website

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw structuur plan voor de website
 • Opzet lay-out van de website (max. 5 pagina’s)
 • Feedback gesprek ± 45 min.
 • Afwerken van de website
 • Afrondings gesprek ± 45 min.
 • Lancering website

Basis website

1-op-1 website traject    |   Duur: max. 2 maanden

Je hebt nog helemaal geen website óf je bent niet tevreden over jouw huidige website. Jij wilt een WordPress website die makkelijk is om zelf bij te houden en iemand achter de hand hebben, die met je mee kan kijken, wanneer je er even niet uit komt.

Maar eerst moet de website nog gebouwd worden en jij hebt geen zin of tijd om je hierin te verdiepen. Die techniek laat je liever over aan mij.

Je wilt nu eerst een ‘eenvoudige’ website zonder extra functionaliteiten, maar misschien in de toekomst wel de mogelijkheid hebben om dingen toe te kunnen voegen (bijv. een webshop, online agenda, portfolio o.i.d.)

We starten het traject met een strategiegesprek. Hierin bespreken we de basis van jouw bedrijf, jouw wensen en voorkeuren. Je levert jouw logo, gewenste kleurenpalet en lettertype (of voorkeuren) aan.

Aan de hand van dit gesprek ga ik een structuurplan voor jouw website maken. Zo krijg je een overzicht van de pagina’s die we gaan bouwen.

Ik stimuleer en motiveer jou bij de te schrijven inhoud en daarnaast ontzorg ik in de technische handelingen die erbij komen kijken om een website te bouwen. Tussendoor houd ik jou op de hoogte en vraag ik om jouw feedback wat betreft de opzet en uitstraling van de website. Ook lever jij tussendoor jouw teksten en beeldmateriaal aan.

Na ons afrondingsgesprek, waarin we de laatste puntjes op de ‘i’ zetten en ik  instructie geef voor het onderhouden van je website, lanceren we jouw eigen aantrekkelijke, overzichtelijke en goed werkende website!

Stel je eens voor dat…

Je straks een website hebt die je vol vertrouwen en enthousiasme deelt met de hele wereld! 

Denk jij nu ‘Ja, dat wil ik!’?

Maar wat zijn de kosten?
Dit complete traject duurt tot max. 2 maanden. Binnen die periode reserveer ik speciaal voor jou tijd. Je betaalt:

 • in 2x €536,- (bij start & oplevering) of
 • eenmalig €997,- excl. btw. (bij aanvang)

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw structuur plan voor de website
 • Opzet lay-out van de website (max. 5 pagina’s)
 • Feedback gesprek ± 45 min.
 • Afwerken van de website
 • Afrondings gesprek ± 45 min.
 • Lancering website

‘Het één kan niet zonder het ander’

webdesign - sterk op het web

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw stijlbord en structuurplan website
 • Vervolg gesprek ± 45 min.
 • Opzet lay-out van de website 
 • Feedback gesprek ± 45 min.
 • Afwerken van de website
 • Afrondings gesprek ± 45 min.
 • Lancering website

Sterk op het web

1-op-1 website traject    |   Duur: max. 4 maanden

 Je hebt nog geen eigen (huis)stijl, óf deze matcht totaal niet met dat wat jij te bieden hebt. Binnen dit (max.) 4 maanden traject gaan we samen eerst bepalen wat de juiste uitstraling is voor jouw aanbod. Van daaruit bouwen we stap voor stap jouw website op in jouw eigen unieke stijl.

Ik stimuleer en motiveer jou bij de te schrijven inhoud en daarnaast ontzorg ik in de technische handelingen die erbij komen kijken om een website te bouwen. Aan het eind van het traject lanceren we een aantrekkelijke, overzichtelijke en goed werkende website!

We starten het traject met een strategiegesprek. Hierin bespreken we de basis van jouw bedrijf, jouw wensen en voorkeuren. Ik geef jou een ‘huiswerk-opdracht’ mee, die je bij mij inlevert.

Aan de hand van deze opdracht én het gesprek ga ik een stijlbord maken om jouw kernwaarden, missie en waardevolle aanbod in beeld te brengen.
Hieruit kunnen we de basis halen, van waaruit we de stijl voor jouw website gaan opbouwen. Tevens maak ik de opzet voor het structuurplan voor jouw website. Zo krijg je een overzicht van de pagina’s en functionaliteiten die we uit gaan werken en gaan koppelen.

In het vervolggesprek gaan we bespreken welke teksten en beelden we nodig hebben voor het bouwen van je website. Ik kan aan de slag met de lay-out van de pagina’s en jij kunt je richten op de teksten en beelden aan de hand van ons gesprek.

Aan het eind hebben we nog een gesprek over de laatste af te ronden punten en krijg je uitleg over hoe je zelf je website bij kunt houden (incl. beknopte handleiding). Jij bepaald wanneer de website ‘gelanceerd’ mag worden.

Stel je eens voor dat…

Je straks een website hebt die je vol vertrouwen en enthousiasme deelt met de hele wereld! Het laat precies zien waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. Het sluit precies aan bij het probleem en verlangen van jouw ideale klant. 

Denk jij nu ‘Ja, dat wil ik!’?

Maar wat zijn de kosten?
Dit complete traject duurt tot max. 4 maanden. Binnen die periode reserveer ik tijd speciaal voor jou. Je betaalt:

 • in 4x €530,- (per maand) of
 • eenmalig €1.967,- excl. btw.

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw stijlbord en structuurplan website
 • Vervolg gesprek ± 45 min.
 • Opzet lay-out van de website 
 • Feedback gesprek ± 45 min.
 • Afwerken van de website
 • Afrondings gesprek ± 45 min.
 • Lancering website

Een aantal
voorbeelden…

stralende start compleet - vormgeving en webdesign

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw stijlbord
 • Vervolg gesprek ± 45 min.
 • Lijst maken huisstijldragers
 • Opzet 9 pagina’s website
 • Feedback gesprek website
  ± 45 min.
 • Finetunen website
 • Uitwerking gekozen huisstijldragers
 • Feedback gesprek huisstijldragers ± 45 min.
 • Oplevering website
 • Oplevering huisstijldragers
 • Eind gesprek ± 45 min.

Stralende Start Compleet

1-op-1 traject: huisstijl & website  |   Duur: max. 4 maanden

Om op te vallen tussen de massa is het superbelangrijk om te laten ZIEN wat jou uniek maakt. Een eerste indruk is goud waard!

We gaan jouw eigen unieke stijl vormgeven, die de juiste doelgroep aantrekt en vertrouwen wekt dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

Als kers op de taart natuurlijk een website in die stijl waar jij zelf super enthousiast van wordt, waardoor je met trots en vertrouwen jouw praktijk onder de aandacht brengt.

Stel je eens voor dat…

Je hart een sprongetje maakt als je jouw eigen website, social media kanalen of flyers bekijkt. Dat je zo ongelooflijk trots bent op dat wat jij te bieden hebt en hoe je dat op een professionele én eigen wijze hebt vormgegeven. Je wilt het de hele wereld wel laten zien!! Dit mag toch niemand missen?!

Denk jij nu ‘Ja, dat wil ik!’?

Maar wat zijn de kosten?
Dit complete traject duurt tot max. 4 maanden. Binnen die periode reserveer ik tij speciaal voor jou. Je betaalt:

 • in 4x €712,- (per maand) of
 • eenmalig €2.697,- excl. btw.

Opbouw van dit traject:

 • Strategie gesprek ± 60 min.
 • Huiswerk-opdracht
 • Uitwerking van jouw stijlbord
 • Vervolg gesprek ± 45 min.
 • Lijst maken huisstijldragers
 • Opzet 9 pagina’s website
 • Feedback gesprek website
  ± 45 min.
 • Finetunen website
 • Uitwerking gekozen huisstijldragers
 • Feedback gesprek huisstijldragers ± 45 min.
 • Oplevering website
 • Oplevering huisstijldragers
 • Eind gesprek ± 45 min.

‘Volg je hart, want dat klopt!’

Strippenkaart - virtual assistent

Specifieke hulpvraag

Strippenkaart naar keuze

Heb jij geen behoefte aan een compleet traject, maar hulp nodig bij een specifieke opdracht wat betreft (de uitstraling van) jouw website? Dan is de strippenkaart hiervoor heel geschikt.

Alles is mogelijk. Op basis van een strippenkaart kun je gebruik maken van al mijn diensten wanneer jij daar behoefte aan hebt. De strippenkaarten zijn al beschikbaar vanaf 1 uur.

Lees hier meer over het werken op basis van een strippenkaart…

Een aantal
voorbeelden…