Over mij... Marije Hondeveld
Over mij... kernwoorden

Over mij…

Ik ben Marije Hondeveld

Over mij… Ik ben geboren & getogen in Lemelerveld. In 2006 ben ik getrouwd met mijn maatje Edwin en samen hebben we 2 heerlijke zoons, Sten & Jesse, onze grote trots! We wonen met ons gezin op een prachtig plekje vlak buiten het dorp samen met onze trouwe viervoeter “Jip”.

Al van kleins af aan word ik gezien als een persoon die graag anderen helpt en graag wat voor anderen wil betekenen. Voor mensen om mij heen was het dan ook niet vreemd dat ik lerares wilde worden. Sinds 2000 sta ik voor de klas op een erg fijne basisschool. Jaren heb ik dit werk met passie en liefde gedaan. Maar sinds de komst van onze jongens ben ik parttime gaan werken, om er zo ook voor mijn gezin te kunnen zijn. Ik miste mijn creatieve inbreng in het onderwijs. En zo kwam het dat ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging.

“Volg je HART, want dat KLOPT!”

Ik kreeg een paar jaar terug de quote onder ogen “Volg je hart, want dat klopt!”. Dat raakte nou precies de juiste snaar op het juiste moment. Ik houd van uitdaging, maar ik heb toch ook de nodige behoefte aan zekerheid. Ik besloot om naast mijn parttime baan als leerkracht mijn eigen creatieve onderneming op te zetten. Om mijn hart te kunnen volgen, doen waar mijn hart ligt. Passie is mijn drijfveer! Mijn creativiteit gebruik ik het liefst, om een gevoel of gedachte over te brengen en/of vast te leggen.

 

Wie is Marije?

“‘t zijn de kleine dingen die het doen”

Door de haastige wereld om ons heen, vergeten we vaak te (blijven) genieten van de meest kleine maar bijzondere dingen in het leven. Ik zoek graag oplossingen om een situatie efficiënter, beter of fraaier te maken. Hoewel mijn creatieve geest mij heel veel voordelen biedt, is het tevens mijn valkuil dat ik nogal eens chaotisch kan zijn. Ik wil het liefst alles tegelijk oplossen/ verbeteren of verfraaien. Ik denk dat heel veel mensen dat wel herkennen. De welbekende “hooivork”…

Structuur is dan erg belangrijk. Zo kwam ik bij mijn to-do-list. Per week een overzicht met afspraken/ bezigheden, wat eten we vandaag? Welke boodschappen moet ik niet vergeten? En een plekje voor overige notities. Ik kan niet meer zonder mijn to-do-lijstje. Het biedt mij houvast en veel meer ruimte in mijn hoofd. Wil jij ook meer ruimte in jouw hoofd? Download dan gratis dit lijstje bij mijn tips & trics. 

 

 

Your wish is my design!

Door mijn creatieve denkwijze pik ik gevoelsmatig snel signalen van andere mensen op. Ik leg verbanden die voor anderen niet, of minder snel, zichtbaar zijn. Ik probeer met een open manier van werken mijn denkwijze te delen en de creativiteit van jou te prikkelen, om jouw eigen inbreng zo groot mogelijk te maken.

Inmiddels heb ik al vele ontwerpen aan mijn portfolio mogen toevoegen. Van logo & visitekaartje, tot megagroot reclamebord in een voetbalstadion tot heel persoonlijke kaarten & wanddecoraties. En inmiddels mag ik daar ook webdesign aan toevoegen!! Het meest leuke aan dit werk vind ik, om samen met jou iets te ontwerpen. Iets dat echt bij jou of jouw bedrijf past. Stap voor stap werken we naar het eindresultaat. Zo is het ontwerp een beetje van Marije maar voornamelijk van jezelf! Dat maakt hoe ik tot mijn slogan ben gekomen: Your wish is my design!

Omdat mijn diensten behoorlijk veelzijdig zijn heb ik sinds mei 2019 een nieuwe website voor al mijn zakelijke diensten. Op deze compleet nieuwe website worden ook online-trainingen aangeboden voor de startende ondernemer. Neem gerust een kijkje op www.stralendestart-online.nl 
Voel je welkom op mijn website(s), maar ook altijd om (vrijblijvend) contact op te nemen om jouw wensen te bespreken.

Creatieve groeten, Marije Hondeveld

PS: Wil jij op de hoogte blijven van mijn laatste nieuwtjes & ontwikkelingen, volg mij dan op Facebook of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

“Marije heeft mijn persoonlijke gevoel compleet verwoord in mijn logo. Mijn bedrijf heeft echt een eigen gezicht gekregen…”
“Marije denkt graag mee en geeft ervaren advies. Ik kan iedereen de creatieve diensten van Marije aanraden!”

“Marije is persoonlijk, luistert goed naar je wensen, denkt mee, komt met verrassende oplossingen en is bovenal creatief!”
“Met veel liefde en geduld wordt dát gecreëerd wat jij wilt zeggen!”

Er was eens…

Er was eens…

Er was eens...   Er was eens een meisje…. Dat heeeeeeeeeeeel graag juf wilde worden. Ik noem haar voor het gemak even… Marije 😉 Het meisje genoot altijd al van mensen om haar heen, vond het fijn om anderen te helpen, iets voor ze te kunnen betekenen. Iedereen...

Lees meer
Dag juf!

Dag juf!

Dag Juf ...   “Afscheid nemen bestaat niet”…. ?? Nou ik kan je vertellen dat het weldegelijk bestaat!! Tjonge jonge, wat heb ik ongelooflijk lopen janken deze week! ELK EINDE IS EEN NIEUW BEGIN! Eigenlijk werk ik al meer een jaar toe naar dit moment, en de keuze...

Lees meer
Dreams come true…

Dreams come true…

Dreams come true... "I have some dreams, and dreams come true..." In deze blog neem ik je mee, over mijn weg, naar het realiseren van mijn droom... Een eigen, inspirerende werkplek voor "Marije's Creaties"... Creatieve groet, Marije Dreams come true... Al jaren...

Lees meer